неділя, 25 вересня 2016 р.

Представлений смартфон майбутнього

Turing Monolith Chaconne

Нещодавно, звичайний смартфон під назвою Тьюринг Phone Cadenza створив ажіотаж у світі смартфонів з його технічними характеристиками.



Тьюринга Robotics Industries є новим гравцем в світі смартфонів , однак, це не завадило компанії стати відомою так рано. Якщо Тьюринг Phone Cadenza має деякі божевільні характеристики, то специфікації іншого смартфона від тієї ж компанії, змусять здивуватися ще більше.

Смартфон названий Turing Monolith Chaconne </ span> і якщо він коли-небудь піде в серію, то це буде дуже дивний смартфон. Подивіться його на божевільні характеристики.

Turing Monolith Chaconne

18GB оперативної пам'яті  

Смартфон планується випускатися з 18GB оперативної пам'яті. Компанія збільшує чіп на кожній зі своїх смартфонів з 12GB (Cadenza) до 18GB, а також показав подвоєння обсягу ОЗУ.

1.2TB внутрішньої пам'яті 

Кому потрібен смартфон з 1,2 ТБ пам'яті? Питання залишається без відповіді, але Тьюринг вмонтує в цілому 1,2 ТБ пам'яті на Чакона, який є 200MB більше, ніж Cadenza.

Великий 6,4-дюймовий екран


Останній учасник, Turing Monolith Chaconne  покаже екран більшого розміру, ніж Тьюринга Cadenza. Проте, ми побачимо 6,4-дюймовий QHD дисплей, який не видно на багатьох смартфонів в ці дні. 


Потужна батарея 


Turing Monolith Chaconne  буде комплектуватися великий 120wh батареєю. 


Turing Monolith Chaconne

Дата випуску 


для смартфона Тьюринг Cadenza кажуть, що дата виходу планується на 2017 р а Turing Monolith Chaconne  скоріше за все надійде в продаж на початку 2018 року. Питання тільки, чи буде на той час характеристики смартфона настільки вражаючими, як на сьогодні, адже прогрес рухається і гаджет з кожним днем ​​все краще і краще. 


За матеріалам http://spokki.net/predstavleno-bachennya-smartfona-majbutnogo/ 









Немає коментарів:

Дописати коментар