четвер, 10 листопада 2016 р.

А Я ЦЬОГО НЕ ЗНАЛА!



Не можу сказати, що я великий знавець містики або якихось сакральних навчань, але ось заглянула на сайт і, блукаючи по збірці статей з дивовижними фактами, знайшла одну інформацію, з якої раніше не стикалася.


Виявляється, багато дослідників вважають, що даний число звіра (та сама містична цифра, в якій зашифровано ім'я диявола), це не 666, як всі вважають, а 616. Просто під час чергового копіювання святих текстів була здійснена ось така прикра описка, помилка повторювалася і повторювалася, множилася і множилася, і першоджерело став не так вже й важливий. Та й 666 - число більш значне, чи що, так що його стали містифікувати. А про споконвічні 616 забули.


А ще в статті 20 вражаючіх Фактів про Біблію написано, що Біблія - ​​найбільш продавана і тиражується книга в світі. Очевидно, це не такий вже і дивовижний факт - скоріше навіть вельми передбачувана інформація, проте цифри все одно вражають - виявляється, вважається, що по світу, по руках читачів, розійшлося приблизно 5 мільярдів примірників цієї книги! Так, така популярність навіть «Гаррі Поттеру» не снилася!


 Втім, найголовніше, що хотілося б сказати - аби п'ять мільярдів володарів цих книг виявилися насправді хорошими людьми з добрими серцями. Це найважливіше.

Немає коментарів:

Дописати коментар