пʼятниця, 21 жовтня 2016 р.

Дрон-яйце за 100 000 рублів


Нерідко читаєш анонси технологій, і дивуєшся, звідки у людей стільки креативних думок і яка багата уява.


Ось наприклад, не так давно китайська фірма припустила в продаж свіжий безпілотник під назвою Power Egg. По суті, в разі якщо задуматися, нічого незвичайного в ньому немає, але це не просто безпілотник, а квадрокоптер-трансформер, який за замовчуванням розташовується в формі яєчка.



Як повідомляє Spokke.net, квадрокоптер «Power Egg» далеко не іграшка, а облаштований неабиякої технікою, але при цьому сприятливий для транспортування.

На безпілотник з незвичайним дизайном виробником була встановлена ​​панорамний чотирнадцяти мегапіксельна відеокамера, яка здатна отримувати відео дозволом ультра високої чіткості - 4К. На машині ще встановлений набір датчиків, які стануть запобігати ймовірні проблеми з перешкодами при польоті.



Коли дрон активований, то з нього вилазять 4 "руки" з роторами. Ще з "яєчка" вилазять 4 ноги, які необхідні для комфортного установки безпілотника для старту, а ще власне, що б безпілотнику було комфортно приземлятися.

Квадрокоптер «Power Egg» підходить для Активно відпочиваючих людей, так як можливо не турбуватися про те, що зламаються значущі частини квадрокоптера.

За заявами творців, управління безпілотника досить нескладна і їм має можливість управляти хоч малюк.

Немає коментарів:

Дописати коментар