понеділок, 10 жовтня 2016 р.

Цікавості на одному сайті



Чи не хочете відкривати різні сайти і шукати цікаву і прикольну інформацію про останні події в Україні та світі? Сьогодні це і не потрібно робити, досить зайти на сайт СПОКК і Вашій увазі відкриється сторінка з статтями на різні теми. Інтерфейс сайту добре продуманий і відвідувач може відразу відкрити потрібну підкатегорію повідомлень.


    Україна
    мир
    Гуцульщина
    Приколи
    цікаве
    Hi-Tech
    авто

Дуже рекомендую не зупинятися на головних подіях і відвідати підкатегорію "Цікаве". Тут зібрані цікаві факти на різні теми. Всі ми чули і читали про Австралію, але на сторінці зібрані 10 фактів про цю країну, які можливо будуть цікаві багатьом читачам.



 Наприклад, столицею Австралії став місто Канберра в результаті компромісу. Виявляється за звання столиці боролися Сідней і Мельбурн, але жителі ніяк не могли визначитися з вибором і в підсумку було прийнято рішення столицею зробити місто, який розташований між цими містами-конкурентами. Так Канберра став столицею цілого материка і держави. Цікаво як би поступили в нашій країні? До речі, Австралія - ​​це єдиний континент, на якому розташована одна країна. У цій статті ще багато фактів про які я раніше не чув. Сайт http://spokke.net, дійсно, заслуговує на увагу. Так що якщо хочете почитати новини, цікаві статті, подивитися приколи, то рекомендую не витрачати час і відвідати сайт СПОКК. Всім доброго вечора!

Немає коментарів:

Дописати коментар