пʼятниця, 7 жовтня 2016 р.

Цікаві факти


В світі взагалі багато всього цікавого. Це і факти нашої історії, наші помилки і стереотипи, а ще - нові відкриття, інформація про світ і людей. Колись виписувала журнал «Вокруг света» і читала його з захватом - ось де завжди було багато цікавого. Зараз же доводиться блукати по мережі в пошуках нової інформації і нових фактів.



Ось недавно знайшла для себе портал, який задовольняє мою цікавість в області незвичайних знань - читаю ось тут різні свіжі та старі публікації і не втомлююся дивуватися.

Наприклад, з останнього мене здивував текст про Титанік, де одночасно зібрали інформацію як і про сам трагічно відомий корабель, так і про фільм. І якщо про творіння Джеймса Камерона мені все більш-менш зрозуміло, то ось про сам корабель я дізналася багато нового.



Очень здивував той факт про знамениті труби. Не дуже розумію, чому їх потрібно було робити чотири, якщо реально робочими було тільки три? Втім, в естетиці та дизайні кораблебудування я нічого не розумію, може бути, це і правда красиво, коли є чотири труби, але димлять тільки три.

І досконала загадка - куди ж зникли загиблі? Може, вони і справді не загинули, а змогли знайти якесь дивне, навіть фантастичний порятунок? Адже з півтори тисячі зниклих були виявлені тіла лише трьохсот загиблих.

Немає коментарів:

Дописати коментар